11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie din Perieți, înjunghiată cu cuțitul pe o stradă din Slatina. Autorul este soțul acesteia, cu care era în divorț

- Advertisement -

Un incident ce a avut loc luni dimineață, în jurul orei 06:00, în apropierea supermarketului Supeco din Slatina, o zonă intens circulată de navetiști, putea avea urmări mult mai grave având în vedere că o femeie de 37 de ani, originară din comuna Perieți, a fost înjunghiată cu un cuțit de un bărbat de 41 de ani, tot din Perieți, care era nimeni altul decât soțul acesteia.

Pur și simplu, femeia a fost înjunghiată de cel cu care era în plin proces de divorț în zona gâtului și spatelui, totul petrecându-se în stradă. Cel care a sunat la 112 ar fi chiar actualul concubin al femeii.   

„În dimineaţa de 16 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, de un bărbat de 43 de ani, cu privire la faptul că în municipiul Slatina, pe strada Crișan, o femeie ar fi fost înjunghiată și ar prezenta leziuni în zona gâtului și a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în stația de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înțepător, pe soția acestuia, cu care se află în proces de divorț, aceștia fiind despărțiți în fapt”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Victima a fost transportată la spital, iar soțul acesteia, care părăsise locul faptei, la domiciliul său din Perieți.

„Femeia, în vârstă de 37 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Bărbatul a fost depistat de polițiști la domiciliul acestuia, fiind condus la sediul Poliției, pentru audieri”, a adăugat reprezentantul IPJ.

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți