13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Jandarmul salvator. A intervenit în aplanarea unui conflict între doi cunoscuți, izbucnit într-o mașină parcată

- Advertisement -

O tânără care se afla la volanul unui autoturism oprit pe o stradă din apropierea Colegiului „Ion Minulescu” din municipiul Slatina a fost salvată marți seara de un jandarm, având în vedere că era lovită în mod repetat de un bărbat, pasager în aceeași mașină.

Nu se știe exact motivul pentru care a izbucnit conflictul între cei doi și nici relația care există între aceștia, însă cu siguranță se cunoșteau, spune Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

„Felicitări plutonierului adjunct Ionel Miu, pentru prezența de spirit de care a dat dovadă și măsurile luate împotriva unei situații care ar fi putut avea consecințe grave. Aseară (marți n.r.), în jurul orei 19:00, în timp ce se deplasa către serviciu, colegul nostru a observat pe strada Centura Basarabilor, în apropiere de Colegiul Național «Ion Minulescu» Slatina, că într-o mașină oprită, pasagerul de pe scaunul din față-dreapta, aflat într-o stare vădită de nervozitate aplica lovituri repetate tinerei aflate la volan. Ionel nu a trecut indiferent, a apelat imediat dispeceratul unității și a solicitat sprijinul echipajului de intervenție. Până la sosirea acestuia, s-a asigurat că bărbatul nu o mai lovește pe tânără și a predat această situație colegilor sosiți la fața locului”, a spus reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Sursa citată mai arată că cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției pentru declarații, însă potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Olt în urma acestui incident nu există nicio plângere depusă.

Totuși, agresorul a fost amendat de jandarmi cu 200 de lei pentru provocare de scandal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți