10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O fată de 14 ani a dispărut dintr-o casă de tip familial din Slatina. Polițiștii o caută

- Advertisement -

UPDATE: Minora a fost găsită la locuința bunicii materne, în municipiul Slatina, nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost încredințată reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o copilă, în vârstă de 14 ani, beneficiară a unei case de tip familial din municipiul Slatina, care a dispărut marți după ce era cu educatoarea sa în Parcul Tineretului din localitate. Potrivit femeii, minora a plecat la un moment dat de lângă ea și până în prezent nu s-a întors.

În cursul nopții de marți, oamenii legii au aflat de dispariția fetei. 

„La data de 17 august, ora 22:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de o femeie, educator într-o casă de tip familial, cu privire la faptul că minora Georgiana Lidia Uță, în vârstă de 14 ani, beneficiară a centrului, în timp ce se afla cu educatorul în Parcul Tineretului din municipiul Slatina, a plecat de lângă acesta și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Semnalmentele adolescentei dispărute sunt: înălţime 1,55 metri, aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu, drept, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou alb cu model floral, pantaloni scurți de blugi de culoare albastră și încălțăminte tip sport de culoare albă.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți