13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer din Serbia, depistat băut la volan pe un drum din orașul Balș

- Advertisement -

În prima oră a zilei de miercuri, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe două drumuri publice care tranzitează județul Olt șoferi aflați în stare de ebrietate la volan. Unul dintre ei era din Serbia și a fost oprit de echipajul de poliție pe o stradă din orașul Balș.

„La data de 18 august, ora 00:28, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în comuna Grădinari, un bărbat de 51 ani, din județul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,98 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. La aceeași dată, ora 00:55, un bărbat de 31 de ani, din Republica Serbia, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism în orașul Balș, având o alcoolemie de 0,97 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți