18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Accident de circulație la Slătioara. Un șofer a avut nevoie de primul ajutor

- Advertisement -

Un bărbat de 56 de ani, din municipiul Slatina, a fost victima unui accident de cirulație produs vineri după-amiază, în jurul orei 13:40, pe Drumul Județean 677, în comuna Slătioara. Acesta se afla la volanul unuia dintre cele două autoturisme implicate în eveniment și a avut nevoie de acordarea primului ajutor, fiind ulterior transportat la spital.

„La data de 20 august, ora 13.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 677 în comuna Slătioara. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 46, respectiv 56 de ani, ambii din municipiul Slatina. În urma coliziunii, șoferul de 56 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că niciunul dintre ei nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză, fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabilire cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți