12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ce surprize a pregătit municipalitatea slătineană la Festivalul „Fun & Be Safe Street Food”

- Advertisement -

După un an în care nu a fost organizat din cauza pandemiei de Coronavirus, reprezentanții Primăriei municipiului Slatina au reluat anul acesta desfășurarea Festivalului Street Food, iar cea de-a doua ediție poartă titulatura generică „Fun & Be Safe”. La fel ca prima ediție care a avut loc odată cu inaugurarea Parcului Tineretului din localitate în anul 2019 și ediția din acest an este organizată pe strada Aleea Eroilor din aceeași zonă de relaxare. Evenimentul „Fun & Be Safe Street Food” va începe vineri, la ora 12:00, și se va încheia duminică, la ora 22:30, programul în cele trei zile fiind în intervalul orar 12:00 – 22:30, iar municipalitatea a pregătit multe suprize pentru slătineni, și doar pentru ei.

Autoritățile din Slatina anunță că manifestarea din Parcul Tineretului se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de siguranță sanitară aferente contextului pandemic.

„În cadrul eveniment organizat în natură vă veți putea bucura de o zonă culinară și demonstrații culinare zilnice din partea unui Master Chef, de un winebar, dar și de o zonă amenajată special pentru copii ce va conține inclusiv ateliere de creație. Pe lângă barurile stradale, diversitatea culinară va fi nelipsită. Astfel, veți putea regăsi vendori cu preparate din fructe de mare și pește , vendori cu preparate din porc, vită, pui, vendori cu preparate de tip fast-food (Burgeri) și inclusiv vendori cu preparate din dulciuri”, spun organizatorii.

Totodată, sunt prezente activități outdoor inedite. „Vom avea amplasată o scenă și vom asigura prezența unui dj în intervalul orar 12:00 – 22:30, iar în același timp vom amenaja o zonă de tip cinema în aer liber unde se va difuza zilnic un film cu o durată de 1:30 – 2 ore”, mai precizează autoritățile slătinene. Iar filmele care vor rula în serile Festivalului „Fun & Be Safe Street Food”, cu începere de la ora 20:30, vor fi unele de colecție precum „It’s a Wonderful Life” – vineri, „Yesterday” – sâmbătă și „Paris – When It Sizzles” – duminică.

Și cum în Parcul Tineretului este și un centrul de vaccinare anti COVID-19, de tip Drive Trough, participanții de la Festivalul Street Food sunt așteptați să se și vaccineze, în cazul în care există doritori. „Menționăm faptul că pe parcursul desfășurării acestui eveniment se va reloca punctul de vaccinare Drive Through în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei COVID-19, prin amplasarea acestuia în parcarea aflată în imediata apropiere, unde fiecare participant la eveniment, dacă va dori poate fi vaccinat gratuit și fără programare de către un personal medical calificat”, mai transmite municipalitatea slătineană.

Sursă foto principală: Street Food Festival (Slatina, 2019 n.r.) – Pagină Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți