Bucureștean de 68 de ani, accidentat mortal pe strada Cireașov din Slatina

Un bărbat de 68 de ani, din Capitală, a fost accidentat mortal sâmbătă dimineață, în jurul orei 09:35, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina, la fața locului deplasându-se pentru cercetări polițiștii Biroului Rutier Slatina.

Bucureșteanul a fost acroșat de un autoturism condus de un slătinean de 25 de ani.

„Din primele verificări, polițiștii rutieri au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina, și un pieton, respectiv un bărbat de 68 de ani, din municipiul București. În urma coliziunii, pietonul a decedat”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe conducătorul auto, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, oamenii legii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragedia, ținând cont că accidentul s-a produs în zona unei treceri de pietoni.

2 comentarii la „Bucureștean de 68 de ani, accidentat mortal pe strada Cireașov din Slatina

  • Nu că i-au apărarea la șofer dar și noi pietoni cum vedem mașini și suntem la trecere trecem fără să ne asigurăm

    Răspunde
  • Persoana respectiva nu este bucureștean este slatinean toată ziua se întâmplă să aibă buletin de București doar, Domnul Dabu Dumitru fost profesor în oraș fost profesor în oraș

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<