17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă acțiune de dezinsecție a domeniului public din Slatina, începând de vineri

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță că începând de vineri, 27 august, va proceda la executarea unei noi acțiuni de dezinsecție a domeniului public, de data aceasta pe o suprafață de 4,5 milioane metri pătrați aviotratament, respectiv câte două treceri, și pe 3 milioane metri pătrați dezinsecție la sol, tot câte două treceri.

Potrivit graficului stabilit de autoritățile locale, acțiuni de dezinsecție ar urma să aibă loc timp de patru zile, și anume pe 27 și 30 august, dar și pe 1 și 3 septembrie, toate substanțele utilizate fiind aprobate de Ministerul Sănătății.

Astfel, vineri, va fi dezinsecție aviochimică începând cu ora 05:45, în funcție de evoluția temperaturilor, și larvicidare cu începere de la ora 08:00, iar pe 30 august este dezinsecție la sol cu utilaje purtate de agenții D.D.D., începând cu ora 04:00, larvicidare de la ora 08:00 și dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere cu autopurtate generatoare de ceață rece și caldă începând cu ora 21:00.

Totodată, pe 1 septembrie este efectuată dezinsecție la sol cu utilaje purtate de agenții D.D.D., începând cu ora 04:00, larvicidare de la ora 08:00 și dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere cu autopurtate generatoare de ceață rece și caldă începând cu ora 21:00, pentru ca pe 3 septembrie să aibă loc dezinsecție prin mijloace aviochimice cu începere de la ora 05:45, în funcție de evoluția temperaturilor, și larvicidare începând cu ora 08:00.

„Pentru buna desfășurare a acestei acțiuni vor participa 21 de agenți, vor fi utilizate nouă mijloace de transport – un auto pentru coordonare și opt auto pentru executarea serviciilor, respectiv patru utilaje de mare capacitate cu generatoare de ceață rece autopurtate și patru utilaje de mare capacitate cu generatoare de ceață caldă autopurtate. De asemenea, vor fi utilizate 16 aparate generatoare de ceață rece purtate de agenții D.D.D., patru aparate generatoare de ceață caldă purtate de agenții D.D.D. și mijloace aviochimice”, spun reprezentanții Primăriei Slatina.

Sursa citată mai spune că în situația în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile execuției serviciilor, programul acțiunii de dezinsecție va fi decalat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți