22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 21 de ani, din Rusănești, s-a sinucis în urma unei decepții în dragoste. S-a împușcat cu o armă de vânătoare

- Advertisement -

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Rusănești, și-a pus capăt zilelor, vineri după-amiază, împușcându-se în zona pieptului cu o armă de vânătoare. Totul s-a întâmplat în casa acestuia.

Potrivit unor surse locale, tânărul, care era student în anul II la Academia Tehnică Militară București, se pare că suferea de depresie după ce a trăit o decepție în dragoste, despărțindu-se recent de iubita lui.

Polițiștii olteni au deschis o anchetă și fac cercetări pentru ucidere din culpă, dar și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„La data de 27 august, ora 14:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Rusănești, a fost găsit în locuinta sa, împușcat cu o armă de vânătoare. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Olt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea regimului armelor si munitiilor, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragedia”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți