14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal la Brebeni. Un șofer a decedat după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un câmp

- Advertisement -

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Crâmpoia, a murit sâmbătă, în jurul orei prânzului, în urma unui grav accident de circulație produs pe un drum din comuna Brebeni. Acesta se afla la volanul unui autoturism și, se pare, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe un câmp.

Pasagera care se afla cu acesta în mașină a fost rănită și ea, fiind transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

„La data de 28 august, ora 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui accident pe DJ 546 A, în comuna Brebeni. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcția Schitu către Brebeni, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din comuna Crâmpoia, a decedat, iar o femeie pasageră în autoturism a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit și ei la locul tragediei.

„În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit răsturnat pe câmp, șoferul, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Crâmpoia, fiind găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața. Pasagera aflată pe scaunul din dreapta – față, în vârstă de 18 ani, din localitatea Văleni, conștientă, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU a Spitalului Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal în cauză, fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți