15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei tineri din Slatina, victimele unui grav accident produs în zona Pădurii Saru. Au ajuns la spital

- Advertisement -

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, au fost răniți în urma unui grav accident de circulație produs, sâmbătă noaptea, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în zona Pădurii Saru. Șoferul unui autoturism, care se numără printre victime, se pare că, din cauza vitezei, ar fi pierdut controlul volanului, carosabilul fiind umed, și a izbit violent un cap de pod de pe marginea drumului.

Polițiștii rutieri spun că evenimentul rutier s-a petrecut undeva în jurul orei 01:10 și a fost în afara comunei Bobicești.    

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un cap de pod. În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, și doi pasageri de 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina, au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la Spitalul Județean de Urgența Slatina”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Amator

Șoferul a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Sursă foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți