8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic de vegetație uscată pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

UPDATE: În urma finalizării misiunii, pompierii slătineni au stabilit că s-au făcut scrum aproape 40 de hectare de vegetație, și nu numai. Focul a fost stins în jurul orei 22:30, după mai bine de două ore de intervenție continuă. „Incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 40 de hectare de vegetație uscată și mărăciniș” , a spus reprezentantul ISU. Sursa citată a mai explicat că în urma incendiului nu s-au înregistrat pagube, iar în astfel de situații pompierii nu stabilesc cauza probabilă a izbucnirii acestuia.

Știrea inițială: Salvatorii din Slatina se chinuie de mai bine de aproape două ore să stingă un incendiu devastator care a cuprins peste zece hectare de vegetație uscată din localitate.

Luni seara, undeva în jurul orei 20:00, pompierii au fost solicitați să acționeze pe strada Tudor Vladimirescu pentru a stinge flăcările care mistuiau totul în calea lor, iar aproape de ora 22:00 aceștia încă acționau în zonă.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție și trei autospeciale pentru primă intervenție, acționează în municipiul Slatina, strada Tudor Vladimirescu, pentru stingerea unui incendiu puternic de vegetație uscată. Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste zece hectare”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Sursă video: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți