10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un oltean, la braconaj piscicol cu… salteaua gonflabilă. Jandarmii i-au întocmit dosar penal

- Advertisement -

Un bărbat de 52 de ani, din orașul Scornicești, a ales o metodă mai inedită pentru a ieși la pescuit pe râul Olt, undeva în apropiera municipiului Slatina. A luat o saltea gonflabilă și a ieșit la braconaj piscicol cu o setcă, iar efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt l-au prins și i-au întocmit dosar penal.

Fapta a fost constatată de oamenii legii sâmbătă, dis de dimineață.

„În dimineața zilei de sâmbătă, 28 august, la ora 06:30, o patrulă care avea și misiunea de a preveni braconajul, a observat pe râul Olt, în zona localității Slatina, un bărbat pe o saltea pneumatică. Pentru că ora și condițiile meteo nu erau potrivite pentru plajă, jandarmii au oprit și au fost curioși să afle motivele acelei prezențe matinale. Au stabilit repede că bărbatul, în vârstă de 52 ani, din orașul Scornicești, tocmai întinsese o plasă de pescuit comercial, tip setcă, în lungime de 350 metri, fără a avea autorizație pentru acest tip de pescuit. Din fericire, niciun pește nu căzuse încă în plasă!”, a declarat Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Sursa citată mai spune că bunurile folosite la braconaj au fost ridicate și predate organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor, pe numele olteanului fiind întocmit dosar penal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți