22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Program modificat la centrul de vaccinare împotriva COVID, de tip Drive Through, din Parcul Tineretului Slatina

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt anunță că de la începutul acestei luni și până duminică, 5 septembrie, programul de lucru din centrul de vaccinare anti Coronavirus din Parcul Tineretului Slatina, de tip Drive Throug, este modificat.

Dacă în zilele de 1, 2, 4 și 5 septembrie, se va lucra în intervalul orar 08:00 – 20:00, în cursul zilei de vineri, 3 septembrie, programul va fi doar între orele 14:00 – 20:00.

Datele DSP Olt arată că de când a fost deschis centrul Drive Thru din zona de relaxare de la marginea orașului, respective data de 14 mai, și până în ultima zi a lunii august numărul persoanelor care s-au vaccinat aici împotriva COVID-19 este de 4.245, 2.157 dintre ele fiind vaccinate cu produsul biologic Pfizer-BioNTech și 2.122 cu cel de la Janssen (Johnson & Johnson).

Iar de la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, județului i-au fost repartizate 150.400 doze de vaccin, toate acestea fiind distribuite centrelor din Olt, până la această data fiind administrate deja 150.132. Doar în ultima zi au fost 150 de persoane din județul Olt care s-au imunizat cu vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson.

Schema completă a fost realizată de 78.561 de olteni, primele trei produse biologice fiind realizate în câte două doze, iar cel de la Janssen într-o singură doză.    

Numărul total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare de la debutul campaniei de vaccinare anti COVID-19 – 32, dintre care 20 generale la persoane din etapa I, zece adverse la olteni din a doua etapă și două adverse la persoane din etapa a III-a.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți