14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sfârșit de sezon estival la Plaja Olt

- Advertisement -

După două luni în care a funcționat aproape continuu, Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement de la ieșirea din municipiul Slatina spre Craiova se închide.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Clubului Municipal Slatina, în subordinea căruia se află Clubul „Plaja Olt”, zona de relaxare destinată slătinenilor și nu doar lor urmând a mai funcționa doar până la sfârșitul acestui weekend, începând cu data de 6 septembrie aceasta fiind închisă publicului.

Nu puțini au fost cei care au ales să petreacă sezonul estival pe Plaja Olt. „Mulțumim vizitatorilor, adulți și copii, care au ales să-și petreacă timpul liber la Plaja Olt, cu speranța că am reușit să le asigurăm cele mai bune condiții de recreere”, transmite CSM Slatina.

Însă, publicul este așteptat să se bucure în perioada următoare de celelalte servicii pe care le oferă Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, și anume: frizerie, coafor, sală fitness, SPA (masaj, saună, termocuverta, electrostimulare, etc.), închirieri teren minigolf, tenis de câmp, volei, fotbal, biciclete, role și multe altele.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți