Senatorul Stănescu, despre mascarada guvernamentală: „Beat de putere, Cîțu a intrat pe contrasens”

Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general al Partidului Social Democrat, a venit cu o nouă declarație politică, iar de data aceasta a adus în discuție mascarada guvernamentală din acest moment, care ar trebui să aibă până la urmă un deznodământ, iar premierul Florin Cîțu, înainte de a pleca acasă, trebuie să iasă public și să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România.  

„Înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar și înainte de a pleca acasă, Cîțu să iasă public și să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România. Și-a bătut joc de nervii, resursele și speranțele tuturor. O criză guvernamentală trece, dar traiul românilor rămâne la fel de împovărat de neajunsuri. Mai grav decât acest moment este cinismul cu care a tratat viața românilor de când s-a cocoțat în scaunul de la Palatul Victoria”, a declarat parlamentarul de Olt.

Stănescu mai spune că valul patru al pandemiei, gestionată foarte prost, iar ne-a prins nepregătiți, însă sunt și alte motive pentru care Cîțu trebuie să plece, cum ar fi creșterea prețurilor și scăderea veniturilor românilor. Totodată, senatorul mai declară că membrii Uniunii Salvați România trebuie să fie raționali și să voteze moțiunea de cenzură a PSD împotriva premierului Cîțu.

„A gestionat foarte prost pandemia, iar acum valul patru ne-a prins din nou nepregătiți. Au crescut prețurile, au scăzut și veniturile românilor. A ratat campania de vaccinare preocupat de campania internă a PNL. Și-a bătut joc de pensionari, agricultori, de micile afaceri, de elevi și părinți, de profesori și de medici. Toate acestea, dar și multe altele, sunt adevăratele motive pentru care Cîțu trebuie să plece. USR trebuie să fie rațional și să voteze împotriva lui Florin Cîțu, moțiunea de cenzură a PSD. Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenția lor de a iniția o moțiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă. Pentru că nu știe cât costă pâinea, dar știe cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîțu din beția puterii și să meargă acasă să se odihnească”, a adăugat social democratul Paul Stănescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<