15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Continuă să crească numărul oltenilor infectați cu COVID-19. Opt persoane sunt internate pe secțiile ATI

- Advertisement -

Valul patru al pandemiei de Coronavirus își face simțită prezența în județul Olt, în ultimele 24 de ore fiind, potrivit datelor remise duminică de Grupul de Comunicare Strategică, alte 24 de persoane care au fost confirmate cu virusul ucigaș. Iar în privința numărului oltenilor infectați cu SARS-CoV-2, acesta a ajuns la 14.932 de la începutul pandemiei, 14.296 fiind declarați vindecați. Însă, crește numărul celor internați în unitățile medicale din Olt, pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă.

Pe lângă cele 24 de cazuri noi, este și o persoană din județ internată într-unul din spitalele oltene care are rezultat pozitiv la retestare, după ce inițial a fost testat pozitiv la COVID-19.

La această data, sunt 65 de olteni internați în unitățile medicale din Olt, iar opt dintre ei sunt pe secțiile ATI, cu trei mai mult față de ziua anterioară. Mai sunt 177 de persoane aflate în izolare la domiciliu și alte 222 aflate în carantinare la domiciliu. Până acum au fost efectuate și 81.522 teste pentru depistarea noului Coronavirus, 96 dintre acestea fiind efectuate în ultima zi.

Totodată, de la începutul pandemiei, în județul Olt se înregistrează și 394 de decese ale unor persoane infectate cu SARS-CoV-2, majoritatea lor având și probleme de sănătate grave.

Cât despre incidența Coronavirus, cumulate în ultimele 14 zile, aceasta este în prezent de 0,42 cazuri la o mie de persoane.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți