14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un copil aflat pe lângă o trotinetă electrică, lovit de o mașină în apropiere de Parcul Tineretului din Slatina

- Advertisement -

Un copil de 9 ani, care se afla pe lângă o trotinetă electrică, a fost victima unui accident de circulație produs duminică, în jurul orei 18:30, în zona intersecție de lângă Parcul Tineretului din municipiul Slatina. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost acroșat de un autoturism, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii Biroului Rutier al Poliției Slatina au ajuns pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la locul producerii evenimentului, pentru a face cercetări.

„Din primele verificări aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, din orașul Piatra Olt și un minor de 9 ani, din municipiul Slatina, care avea calitatea de pieton. În urma evenimentului, copilul a necesitat îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii evenimentului”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală în cauză și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

Surse din anchetă spun că evenimentul s-a produs, se pare, pe fondul neacordării de prioritate copilului care avea calitatea de pieton, acesta angajându-se în traversarea străzii pe trecere, făcând acest lucru pe lângă trotineta electrică.

Sursă foto principală: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți