8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer la 15 ani. Minorul din Vulpeni, care era și băut, a furat autoturismul din curtea bunicii lui

- Advertisement -

Un băiat, în vârstă de 15 ani, din comuna Vulpeni, este cercetat penal după ce a fost depistat la volanul unui autoturism pe un drum din localitate. Minorul consumase alcool înainte de a se urca la volan, iar polițiștii rutieri au stabilit că acesta furase mașina din curtea bunicii sale.

Fapta a fost săvârșită de adolescent în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00:50.

„Pe strada Principală, din comuna Vulpeni, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bobicești au depistat un minor de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,31 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, autoturismul ar fi fost sustras de minor de la locuința bunicii sale din comuna Vulpeni”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că pe numele băiatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți