19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Locurile de la Creșa 1 din orașul Balș au fost dublate

- Advertisement -

Condiții la standard europene pentru micuții care vor păși în Creșa nr. 1 din orașul Balș. Cătălin Rotea, primarul urbei de pe malul râului Olteț, a anunțat că s-au dublat locurile pentru copiii bălșeni, activitatea grupelor nou înființate desfășurându-se în condiții civilizate.

„Noi locuri la creșa din Balș. Începând de astăzi (luni n.r.), am dublat locurile pentru copiii din orașul nostru, la Creșa nr. 1, astfel că activitatea grupelor nou înființate se va desfășura în săli moderne, recent renovate, cu mobilier nou și toate condițiile sanitare necesare”, a declarat Cătălin Rotea.

Sursa citată mai spune că nevoia de locuri în creșe este mare și la Balș, motiv pentru care autoritățile locale din Balș continuă să investească în Educație, cu un proiect privind construirea unei noi creșe în oraș.

De asemenea, pentru că nevoia de locuri în creșe este mare și înțelegem importanța formării timpurii atât pentru cei mici, dar și ca suport pentru părinții care lucrează și trebuie să își știe copiii în siguranță, continuăm să investim în educație cu proiectul unei noi creșe în Balș, care să corespundă tuturor cerințelor”, a adăugat primarul urbea de la malul Oltețului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți