10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Municipalitatea a decis să transforme zece copaci uscați din Parcul „Constantin Poroineanu” Caracal în adevărate sculpturi

- Advertisement -

Zece copaci uscați din Parcul „Constantin Poroineanu” din municipiul Caracal vor prinde „viață”, cinci sculptori urmând a-i transforma în următoarea perioadă în adevărate elemente de arhitectură peisagistică. Anunțul a fost făcut joi de reprezentanții Primăriei Caracal, sculpturile fiind realizate în interiorul arborilor.

„Primăria municipiului Caracal a invitat cinci sculptori care să dea «viață» copacilor uscați din Parcul «Constantin Poroineanu», transformând zece dintre ei în elemente de arhitectură peisagistică. ​Sculpturile vor fi efectuate în firidă – în interiorul arborelui, pentru a fi mai bine protejate”, declară autoritățile locale.

Potrivit reprezentanților municipalității caracalene, sculptorii vor fi prezenți în parc în perioada 20 – 24 septembrie, pentru a ne uimi cu tehnica folosită și creațiile pe care le vor realiza. „Proiectul este menit să conserve masa lemnoasă care trebuia îndepărtată, dându-i astfel o nouă «viață» spre bucuria concetățenilor noștri de toate vârstele”, au adăugat reprezentanții Primăriei Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți