8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sediu administrativ nou pentru serviciile publice din cadrul Primăriei Balș

- Advertisement -

O nouă investiție a fost finalizată în orașul de la malul râului Olteț, Balș, de data aceasta fiind vorba despre un nou sediu administrativ pentru serviciile din cadrul Primăriei. Acestea vor funcționa de acum încolo în sediul de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 6, chiar lângă Biblioteca „Petre Pandrea”.

Cătălin Rotea, primarul din Balș, a declarat că este vorba despre serviciile Evidența Populației, Starea Civilă, Taxe și Impozite, Casierie și Agricol, acestea devenind funcționale din această săptămână.

„Începând cu săptămâna aceasta, serviciile Evidența Populației, Stare Civilă, Taxe și Impozite, Casierie și Agricol se vor regăsi la o nouă adresă: strada Nicolae Bălcescu, nr. 6, lângă Biblioteca «Petre Pandrea». Pentru că adresabilitatea bălșenilor către aceste servicii este mare, am decis că este nevoie de un spațiu extins, modern, care să corespundă cerințelor dumneavoastră și să scurteze timpul dedicat acestor proceduri birocratice”, spune edilul Rotea.

Programul de funcționare al serviciilor publice, în cadrul noului sediu administrativ ce aparține de Primăria Balș, este de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:30, iar pentru mai multe informații puteți apela telefonic numărul 0249.450.145.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți