Doi doljeni, arestați după ce au pus două tinere să practice prostituția la Corabia

Doi bărbați de 35, respectiv 40 de ani, din județul Dolj, au fost arestați preventiv joi, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de proxenetism după ce luna trecută au dus două tinere, tot din Dolj, să practice prostituția în orașul de la malul fluviului Dunărea, Corabia.

Bănuiții de proxenetism au fost prinși în urma a două percheziții domciliare efectuate miercuri de polițiștii din Corabia la locuințele lor din Dolj.

„În fapt, doi bărbați de 35 și 40 de ani, sunt bănuiți că, în luna august 2021, ar fi înlesnit practicarea prostituției în orașul Corabia, pentru obținerea de foloase patrimoniale, de către două tinere de 20 și 25 de ani, tot din județul Dolj. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

După descinderi, doljenii au fost reţinuți pentru 24 de ore, iar joi au fost prezentați în fața magistraților Judecătoriei Corabia care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. Însă, decizia instanței de judecată nu este una definitivă și poate fi contestată în 48 de ore de la pronunțare. Până în dimineața zilei de vineri, nu era depusă nicio contestație.

În prezent, proxeneții se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<