7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

COVID-19 a mai făcut o victimă în Olt. O femeie supraponderală, în vârstă de 46 de ani, a murit la un spital din Craiova

- Advertisement -

Oltul a înregistrat și cel de-al 397-lea deces al unei persoane din județ infectată cu virusul ucigaș SARS-CoV-2. De data aceasta este vorba despre o femeie supraponderală, în vârstă de 46 de ani, din mediul rural, care era internată într-o unitate medicală din Craiova.

Pe 4 septembrie, femeia s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova cu o stare generală alterată, motiv pentru care i s-a recoltat o probă pentru determinarea infecției cu noul Coronavirus, resultatul fiind unul pozitiv. Din păcate, vineri, 10 septembrie, aceasta a pierdut lupta cu boala, cauzele decesului fiind stop cardio-respirator, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie și infecția COVID-19 formă severă. Femeia avea ca și comorbidități suprapondere.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în ultima zi alte 39 de cazuri noi, iar de la începutul pandemiei și până la această dată au fost 15.131 de persoane din Olt care s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Sâmbătă, au fost și 12 pacienți internați în spitalele oltene, diagnosticați deja cu boala, care la retestare au avut același rezultat pozitiv. Iar din totalul celor 397 de persoane din județ care au murit din cauza îmbolnăvirii cu Coronavirus, majoritatea au avut boli asociate grave.

Incidența COVID-19, cumulată la 14 zile, a crescut și aceasta în ultimele 24 de ore, ajungând la 0,71 cazuri la mia de locuitori.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți