23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr acuzat de șantaj, prins și reținut în urma unui flagrant delict organizat de polițiștii din Caracal

- Advertisement -

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Dioști, județul Dolj, bănuit de șantaj, a fost prins în flagrant delict marți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Doljeanul a fost reținut și este acuzat că s-a folosit de rețeaua WhatsApp și a amenințat un tânăr de 29 de ani, originar din județul Olt, obținând în urma șantajului aproape 32.000 de lei.

Șantajul a fost comis de tânărul din Dioști pe parcursul ultimelor două săptămâni, iar acesta a fost prins în urma flagrantului delict de marți, acțiunea beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale al Poliției Române, și avea asupra sa în jur de 1.000 de lei.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 august – 14 septembrie, bărbatul, folosindu-se de o rețea de socializare, ar fi amenințat, cu acte de violență, un bărbat de 29 de ani, în vederea obținerii de foloase materiale. Acesta este bănuit că ar fi primit de la persoana vătămată aproximativ 32.000 de lei. La data de 14 septembrie, a fost realizată o prindere în flagrant delict, asupra tânărului fiind descoperiți 990 de lei”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Bărbatul de 24 de ani, din Dolj, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de miercuri, acesta a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Caracal cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți