17.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Ipotești arestat, după ce polițiștii olteni l-au urmărit în trafic. Nu avea permis și a refuzat să sufle și în aparatul alcooltest

- Advertisement -

Polițiștii, din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana au reținut marți un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Ipotești, cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Ulterior, acesta a fost arestat.

„În fapt, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, la ora 01:30, pe Drumul Comunal 91, între satele Teiușu și Ipotești, polițiștii din cadrul Secției Coteana au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autovehicului, fiind oprit în trafic, după mai mulți kilometri. Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, nu posedă permis de conducere. De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și ulteriror recoltarea de mostre biologice de sânge”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele olteanului de 37 de ani dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

În data de 14 septembrie, bărbatul din Ipotești a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior magistrații Judecătoriei Slatina dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost încarcerat Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți