5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Echipele CAO lucrează în continuu pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare din Scornicești

- Advertisement -

Compania de Apă Olt transmite că lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare din orașul Scornicești sunt în plină desfășurare. Investiția se derulează în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”, iar în prezent se lucrează continuu pe mai multe străzi.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții CAO, se lucrează pe străzile Teiuș și Coastei, unde se introduc rețele de canalizare noi și se fac racorduri, dar și pe strada Peneș Curcanul, unde s-au extins rețelele de apă și canalizare, iar acum se va face inspecția video, la fel ca și pe străzile Paltinului și Poștașului, unde s-au executat rețele de canalizare noi. Noi lucrări pentru extinderea rețelei de canalizare vor începe și pe strada Mărgineni din localitate.

Conducerea companiei spune că în prezent lucrările de la Scornicești se desfășoară conform graficului.

„Lucrările la Scornicești se desfășoară conform graficului, echipele noastre sunt, în permanență, pe teren și le monitorizează pentru că vrem să se lucreze bine și să nu avem probleme, ulterior. Vom moderniza complet infrastructura de apă și canalizare din orașul Scornicești pentru că, în ultimii ani, singurele investiții mari care s-au făcut și se fac în acest oraș sunt cele ale Companiei de Apă Olt. Noi investim în această comunitate, în creșterea nivelului de trai al cetățenilor și vrem să le aducem tuturor, la poartă, rețelele de apă și canalizare. Respectăm această promisiune pentru că oamenii din Scornicești merită să aibă un trai mai bun, mai sigur, mai sănătos”, a declarat Cătălin Ușurelu, directorul general al CAO.

Compania de Apă Olt investește aproximativ 28 milioane lei, în orașul Scornicești rețeaua de apă extinzându-se pe 20 de kilometri, iar rețeaua de canalizare pe 20,7 kilometri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți