19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Festivalul de umor „Oltenii și… restu’ lumii”, revine într-o nouă ediție la Slatina

- Advertisement -

După un an de pauză în care mare eveniment cultural nu a putut fi organizat din cauza pandemiei COVID-19, iată că municipalitatea slătineană a decis să readucă anul acesta publicului larg Festivalul de umor „Oltenii și… restu’ lumii”, care a ajuns la ediția cu numărul 26. Anunțul a fost făcut de primarul Emil Moț pe pagina sa personală de Facebook, manifestarea urmând a avea loc săptămâna viitoare, între 24 și 26 septembrie. Invitatul special este actorul Eugen Cristea, care este și personalitatea festivalului, majoritatea activităților din cadrul acestuia desfășurându-se în Parcul Tineretului Slatina.

„Dragi slătineni, deoarece păstrăm tradiția, vă anunț cu bucurie că Primăria municipiului Slatina reia organizeazarea Festivalulului <>. În cadrul celei de-a XXVI-a ediții, care se va desfășura în perioada 24 – 26 septembrie 2021, vor fi cuprinse activități culturale, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor. Pe lângă aceste activități, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de bucatele tradiționale oltenești, multe alte momente artistice și să întâmpinăm cu voie bună ansamblurile folclorice ce aparțin diferitelor etnii”, a spus edilul Slatinei.

Autoritățile locale menționează faptul că, pe întreaga perioadă de desfășurare a acestui eveniment cultural de mare anvergură, se vor respecta toate actele normative în vigoare la data desfășurării festivalului, cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii virusului ucigaș SARS-CoV-2.

Programul evenimentului cultural

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți