25.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 56 de ani, din Găneasa, căutat de polițiști după ce a dispărut sâmbătă dimineață

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 56 ani, din comuna Găneasa, care a plecat voluntar de acasă sâmbătă dimineață și până în prezent nu s-a mai întors.

La cinci ore după ce a plecat de la domiciliu, fără să mai revină, fiul său a fost cel care a anunțat dispariția la Poliție.

„La data de 18 septembrie, la ora 13:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că, în această dimineață, în jurul orei 08:00, tatăl său Nicolae Fesan, în vârstă de 56 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Găneasa și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bărbatului pe care polițiștii în caută sunt înălţime 1,70 metri, constituție astenică, ochi căprui, păr cărunt și poartă mustață. La momentul dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare neagră, pulover bleumarin cu dungi albastre, șapcă de fâș și pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți