9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie răpită de fostul concubin din zona Primăriei Dobrosloveni. A fost prins de polițiști pe DN 6 – E 70

- Advertisement -

UPDATE 2: În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsite de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele olteanului din Dobrosloveni fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate, femeia fiind în afara oricărui pericol. Ancheta s-a desfășurat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

Știrea inițială: O femeie de 31 de ani, din municipiul Caracal, a sesizat marți dimineață Poliția Olt prin apelul de urgență 112, spunând că ar fi fost răpită în timp ce se afla în zona Primăriei Dobrosloveni. Autorul este fostul ei concubin, un bărbat de 31 de ani, din Dobrosloveni, a fost prins pe Drumul Național 6 – European 70, femeia fiind salvată între comunele Radomirești și Mihăești și scoasă din mașina cu care aceștia se deplasau.

Incidentul a fost sesizat polițiștilor undeva în jurul orei 08:30.

„Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai spune că fostul concubin al tinerei din Caracal a fost prins pe drum, între localitățile Radomirești și Mihăești, iar acesta a fost imobilizat și dus la Poliția Caracal, pentru a fi audiat. „În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6 – E 70, între comunele Radomirești li Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, fiind condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări”, a mai spus reprezentantul Poliției.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți