10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 500 de cursanți olteni învață online, după ce activitatea de la clasele acestora a fost suspendată din cauza infecțiilor COVID

- Advertisement -

Nici nu a început bine anul școlar 2021 – 2022 și la nivelul instituțiilor de învățământ din județul Olt deja au apărut infecții cu virusul SARS-CoV-2. După doar o săptămână, sunt cazuri atât la nivelul preșcolarilor și elevilor de la ciclul primar și gimnazial, cât și la cel al liceenilor, motiv pentru care activitatea la clasele în care aceștia studiau a fost suspendată, iar acum, pentru 14 zile, vor face orele în online.

Mirela Paraschiv, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Olt, a declarat că, în total, sunt peste 500 de cursanți olteni din 20 de clase unde activitatea școlară a fost suspendată și fac cursuri de acasă, din fața calculatoarelor, a laptopurilor și a tabletelor. S-a înregistrat cel puțin un caz de COVID-19 la 12 grupe de la cămin, două de la ciclul primar, două de la gimnaziu și patru de la liceu, acestea din urmă fiind două la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina și câte una la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, Colegiul Național „Ionița Asan” Caracal și Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal.

Iar în privința numărului de îmbolnăviri cu Coronavirus, 22 sunt în rândul cadrelor didactice și personalului auxiliar și 16 în cel al preșcolarilor și elevilor.    

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți