10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Deveselu, în arest la domiciliu pentru nerespectarea ordinului de protecție. Este acuzat că a urmărit o femeie în repetate rânduri

- Advertisement -

O femeie din municipiul Caracal a sesizat zilele trecute Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Deveselu, nu ar fi respectat ordinul de protecție emis împotriva sa. Acum acesta este în arest la domiciliu, după ce inițial polițiștii îl reținuseră la începutul săptămânii.

Potrivit ordinului de protecție pe care magistrații caracaleni l-au emis la sfârșitul lunii iulie pr numele său, acesta avea obligația de a nu se apropia la mai mult de 100 de metri față de reclamantă. Însă, bărbatul nu a respectat ordinul de protecție și a urmărit-o pe femeie nu doar la domiciliul acesteia, ci și la serviciu, făcând-o pe aceasta să se teamă de el.  

„În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, aceștia au constatat faptul că bărbatul de 42 de ani, din comuna Deveselu, nu ar fi  respectat ordinul de protecție, emis de Judecătoria Caracal la data de 28 iulie a.c., pentru o perioadă de 6 luni de zile, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de femeia reclamantă. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi urmărit în repetate rânduri persoana vătămată, atât la domiciliul său, cât și la locul de muncă, provocându-i acesteia o stare de temere”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse.

Luni, pe numele bărbatului, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, iar ziua următoare, împotriva bărbatului, magistrații Judecătoriei Caracal au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, în continuare fiind efectuate cercetări.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți