19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

IPJ Olt caută 12 ofițeri și cinci agenți de poliție din sursă externă

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a demarat procedura de ocupare prin concurs a 17 posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare din sursă externă, 12 fiind de ofițeri de poliție și cinci de agenți de poliție.

Înscrierile se fac online, pe adresa de e-mail: sursaexterna@ot.politiaromana.ro, începând de joi, 23 septembrie, și până în data de 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 5 octombrie fiind până la ora 16:00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

„Posturile respective sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, structura de securitate, investigarea criminalității economice și implementarea proiectelor europene. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Potrivit aceluiași site al IPJ, se caută un ofițer educație fizică și autoapărare – Serviciul de Pregătire Profesională (SPP) – unu, ofițer trageri SPP – unu, ofițer auto SPP – unu, ofiețer specialist la Structura Securitate – unu, ofițer specialist Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – două, ofițer specialist Serviciul de Investigații Criminale Patrimoniu – unu, ofițer specialist Serviciul de Investigații Criminale Informatică – unu, ofițer Serviciul Comunicații și Informatică – unu, ofițer pregătire specialitate SPP – unu, sociolog – unu, implemntare proiecte – unu.  

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă, iar la data de 6 noiembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

„Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs, în perioada următoare, în conformitate cu prevederile Hotărârii 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice”, se mai arată în comunicatul IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți