6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă trei olteni au pierdut lupta cu virusul ucigaș. Alte 159 de persoane din județ, infectate cu SARS-CoV-2

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cifrele înregistrate în ultimele 24 de ore, cu privire la noile cazuri de Coronavirus, dar și cel al persoanelor care au decedat în urma infectării cu virusul ucigaș. Iar în județul Olt situația pare să fie tot mai alarmantă, fiind raportate 159 de infecții noi cu SARS-CoV-2, dar și decesele a trei olteni care erau confirmați cu boala.

Cu noile cazuri, bilanțul total al acestora de la începutul pandemiei a ajuns la 16.381. În privința pacienților internați în unitățile spitalicești din județ, deja diagnosticați cu COVID-19, sunt 26 care au avut același rezultat pozitiv la restare.

În total, de la începutul pandemiei, sunt și 424 de persoane din județul Olt care au pierdut lupta cu boala, decesele ultimelor trei fiind comunicate în ultima zi, iar majoritatea acestora aveau și probleme de sănătate grave.

Incidența Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, a ajuns sâmbătă la 2,54 cazuri la mia de locuitori, aceasta fiind în creștere față de ziua precedentă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți