13.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

ANUNT PUBLIC

- Advertisement -

Va înştiinţăm că în data de 29.09.2021, ora 14 la sediul ’’Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii 17 Brancoveni”  din satul Criva de Sus,  Sos. Argesanu, nr. 8, localitatea PIATRA OLT, jud. OLT, va avea loc ADUNARE GENERALĂ A ASOCIAŢILOR.

         Şedinţa va fi condusă de preşedintele consiliului de administraţie cu urmatoarea ordine de zi :

1. Prezentarea si analiza activitatii organizatiei pe anul 2021 si pana in prezent.

2.  Confirmarea  membrilor consiliului de administratie si celelalte comisii de conducere, cu un mandat de cinci ani, care va indeplini pe acest interval urmatoarele :

a) Va intensifica toate demersurile posibile pentru asigurarea nivelului minim dinamic la aspiratia pompelor de punere sub presiune in OUAI 16 Brancoveni

b) Va asigura  pe tema optimizarii consumurilor tehnologice pe fiecare punct comun:

         – iluminatul tehnologic va fi inlocuit cu baterii fotovoltaice ;

         – Tot cu baterii fotovolatice va fi asigurat si :

          -comanda statiei;

         -camerele de supraveghere;

         – camerele de siguranta;

         – statiile de incarcare a bateriilor auto.

c)  –  Statia  OUAI 17 BRANCOVENI va  fi dotata cu descarcari naturale de apele pluviale.

d)  –  Statia  OUAI 17 BRANCOVENI va fi dotata cu adapost pentru paza care va avea asigurat :

         – camera de dormit;

         – camera de igiena personala;

         – camera de pregatirea hranei ;

          – put de alimentare cu apa ;

         – fosa septica ;

         – imprejmuire ;

e) Finantarea se face din :

         – fonduri proprii;

         – fonduri atrase , inclusiv parteneriat public- privat;

         – sau diverse alte surse.

 f) Se vor elabora proiecte pentru asigurarea energiei electrice din surse nepoluante (solare, eolieni, hidrogen , etc.) cu scopul reducerii costurilor pe masura de udare

– In functie de surse de finantare atrase se vor initia punerea in executie a proiectelor de: – 1000 kwh in multiplu pana la puterea instalata pe statia respectiva.

– In acest sens se vor intensifica actiunile de :

         – intensificarea tuturor procedurilor legale pentru finalizarea O.M.A.D.R 299/2012 in sensul ca FOUAI Piatra Olt- Brancoveni sa-si administreze si de fapt infrastructura dispusa , prin O.M.A.D.R 299/2012.

3. Analiza si votarea cotizatiei obligatorii pentru anul 2021-2022, in functie de cheltuielile curente ale organizatiei.

4. Stabilirea tarifelor si penalitatilor pentru membrii si nemembrii in vederea livrarii de apa in anul  agricol 2021-2022; Stabilirea taxelor si tarifelor pentru serviciile prestate de catre organizatie membrilor si nemebrilor acesteia pentru anul 2021-2022.

5. Analiza si dezbaterea pe tema proiecte europene in domeniul imbunatatiri funciare, identificarea de noi oportunitati si accesare de proiecte noi.

6. Analiza si dezbaterea in vederea angajarii de personal calificat pentru desfasurarea activitatii de imbunatatiri funciare.

7.   Urmarirea respectarii intocmai a avizelor eliberate in anul agricol 2020-2021.

8. Urmarirea bunei executii a lucrarilor de supra sau subtraversare a conductelor de irigatii de catre diverse noi instalatii constructii.

9. Urmarirea respectarii tuturor normelor de buna proiectare si buna executie a lucrarilor privitoare la coexitenta infrastructurii statiei de irigatii cu instalatiile si constructiile noi care necesita avizul OUAI-lui.

10. Pe cat posibil se vor se vor intreprinde toate masurile legale ca pana la predarea in fapt a infrastructurii principale catre FOUAI – conducerea OUAI-lui va identifica toate demersurile posibile legal ca ANIF sa asigure nivel optim dinamic la aspiratia pompelor de punere sub presiune.

11. Se vor intensifica actiuniile de demascare  a distrugerilor provocate de gruparea Oprescu, Stanescu, Florin Barbu, ANIF Caracal, ANIF Central, MADR , AFIR asupra infrastructurii principale din Amenajarea Hidroameliorativa Bucsani-Cioroiu in cursul anilor anteriori, practic, scotand din functie Amenajarea Hidroameliorativa  Bucsani- Cioroiu ( a se vedea scufundarea Canal Oltisor Sud in  zona T134, T135 extravilan Piatra Olt.

12. Se vor intensifica actiunile de recuperare la Bugetul de Stat a tuturor sumelor alocate Amenajarii Bucsani-Cioroiu  dar sustrase prin actiuni ilegale de catre gruparea Marius Oprescu,  Paul Stanescu, Florinel Barbu, MADR, ANIF Bucuresti, ANIF Caracal.

13. Se va identifica desfasurarea tuturor actiunilor legale de punere in functie chiar si partiala a instalatiilor de udat existente.

14. Se vor intensifica actiunile de identificare si recuperare a furturilor si distrugerilor din instalatiile electrice sau infrastructura de irigatii.

15. Discuţii şi concluzii pe marginea desfăşurării şedinţei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți