10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Centrul „Nicolae Golescu” Slatina caută să angajeze un ofițer de poliție, doi muncitori calificați și un îngrijitor

- Advertisement -

Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu”, instituție de învățământ cunoscută și sub titulatura de Școala de Poliție Slatina organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a unui post vacant de ofițer de poliție/formator, dar și doi muncitori calificați și un îngrijitor.

Pentru concursul de ocupare a postului de ofițer – educație fizică și sport pot participa agenți de poliție, se arată într-un comunicat de presă remis de Centrul „Nicolae Golescu”: „Agenții de poliţie pot participa la concursul de ocupare a postului vacant de ofițer de poliție/formator, dacă au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi dacă îndeplinesc condiţiile legale menționate în anunțul de concurs”.

Înscrierile se fac până la data de 5 octombrie, la ora 14:00, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, transmise exclusiv în format electronic, la adresa scoalapolslatina@ot.politiaromana.ro. Cererile de înscriere transmise după 5 octombrie, ora 14:00, nu vor fi luate în considerare.

De asemenea, la nivelul Școlii de Poliție Slatina sunt organizate concursuri în vederea ocupării a trei posturi vacante de execuție de personal contractual, două sunt de muncitor calificat, specializarea electrician și specializarea ospătar și unul de îngrijitor – muncitor necalificat.

„În cazul acestor posturi, înscrierea candidaților se va face doar personal, la sediul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor «Nicolae Golescu» Slatina,  situat în municipiul Slatina,  strada Cazărmii, nr. 40, la Compartimentul Management Resurse Umane, până la data de 08 octombrie 2021, inclusiv,  în intervalul orar 09:00 – 15:00, în zilele lucrătoare”, se mai precizează în comunicat.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul de înscriere, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se pot obține consultând pagina de internet a unității: http://www.scoalapolslatina.ro/concurs%20posturi.htm.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți