9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Informare

- Advertisement -

Această informare este efectuată de SC ANDRES ROB CONSTRUCT SRL, județul Dolj, com. Daneți, sat Daneți, nr. 1539, telefon GSM 0724049.831, ce intenționează să solicite la ABA OLT – RÂMNICU VÂLCEA aviz de amplasament pentru desfășurarea activității de : „EXTRAGEREA NISIPULUI ȘI PIETRIȘULUI ÎN CUVETA LACULUI DE ACUMULARE IPOTEȘTI – BALASTIERA MĂRGHENI, JUD. OLT, AMPLASATĂ ÎN RÂUL OLT ȘI AMPLASARE STAȚIE DE SORTARE MOBILĂ”, localizată în comuna Brâncoveni și comuna Milcov, jud. Olt, sau pentru realizarea lucrărilor „EXTRAGEREA NISIPULUI ȘI PIETRIȘULUI ÎN CUVETA LACULUI DE ACUMULARE IPOTEȘTI – BALASTIERA MĂRGHENI, JUD. OLT”, amplasate în localitatea Brâncoveni – Mărgheni și localitatea Milcov, jud. Olt.

Această investiție este nouă.

Această solicitare de aviz este conformîă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc sîă obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmit observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: com. Daneți, sat Daneți, nr. 1539, jud. Dolj.

Persona de contact Cioană Carmen Mioara, telefon GSM 0724.049.831, e-mail ialexandru101993@gmail.com, cupă data de 28 septembrie 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți