8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 180 de candidați pe cele șase posturi de ajutor de șef de post vacante în județul Olt

- Advertisement -

Nu mai puțin de 187 de candidați s-au înscris la concurs pentru cele șase posturi vacante de ajutor șef de post, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă. Posturile de ajutor de șef de post sunt libere la sediile de poliție din comunele Poboru, Topana, Obârșia, Urzica, Vădăstrița și Movileni.

„Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-a-6-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, în perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. În data de 23 octombrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul Poliției Olt, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți