14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Fată de 14 ani, din Radomirești, căutată de polițiști după ce a dispărut în urmă cu o zi

- Advertisement -

Polițiști Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa caută o fată de 14 ani, din comuna Radomirești, după ce a plecat de acasă în seara zilei de joi, 30 septembrie, și până acum nu s-a mai întors.

Mama adolescentei a fost cea care vineri seară a sesizat la Poliție dispariția acesteia.

„Polițiștii au fost sesizați de o femeie, din comuna Radomiresti, cu privire la faptul că fiica sa Cristiana Ioana Dinu, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în seara zilei de 30 septembrie și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,60 metri, greutate 45 – 50 kilograme, păr șaten, lung până la umeri, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată într-un hanorac de culoare verde, iar în picioare purta adidași de culoare gri”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că persoanele care dețin informații cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit unor surse, nu ar fi pentru prima dată când copila ar fi plecat de acasă, făcând acest lucru periodic, iar acum și-ar fi anunțat unii apropiați că se va întoarce înapoi la domiciliu duminică.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți