8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

O copilă de 12 ani, rănită într-un accident produs pe strada Artileriei din Slatina

- Advertisement -

O fată de 12 ani, din municipiul Slatina, a fost vineri victima unui accident de circulație produs pe strada Artileriei, din localitate. Copila a ajuns la Spitalul Slatina, pentru investigații medicale amănunțite, evenimentul rutier fiind sesizat Inspectoratului de Poliție Județean Olt undeva în jurul orei 11:50.  

„În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv o minoră de 12 de ani, tot din Slatina. În urma coliziunii, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului s-a stabilit că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Polițiștii rutieri efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, având în vedere că acesta s-a petrecut în zona unei treceri de pietoni, iar oamenii legii trebuie să afle acum dacă fata traversa strada Artileriei regulamentar sau nu.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți