22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD Siminica Mirea: „Câți oameni nevinovați trebuie să mai moară în România pentru a fi schimbat ceva?”

- Advertisement -

„Neimplicarea, lipsa de interes și iresponsabilitatea ucid din nou! Câți oameni nevinovați trebuie să mai moară în România pentru a fi schimbat ceva?”, așa își începe ultima declarație de presă senatorul social democrat Siminica Mirea, parlamentarul de Olt făcând referire la tragedia care a avut loc în dimineața zilei de 1 octombrie la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde șapte din cei zece pacienți internați la Terapie Intensivă au murit arși de vii în urma unui incendiu puternic care a cuprins secția.

Senatorul Mirea spune că atenția actualei guvernări este „Loteria de vaccinare” și nu dotarea spitalelor care au mari lipsuri în privința dotărilor.

„Neimplicarea, lipsa de interes și iresponsabilitatea UCID din nou! Câți oameni nevinovați trebuie să mai moară în România pentru a fi schimbat ceva? Dar, pentru actuala guvernare este de înțeles din moment ce atenția acesteia este «Loteria de vaccinare», iar spitalele nu sunt dotate deloc. Tristul episod de astăzi (vineri, 1 octombrie n.r.), în care secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța a izbucnit în flăcări, iar incendiul soldat cu victime confirmă vehement acest lucru”.

Parlamentarul social democrat spune și situația existentă la ora actuală din unele unități medicale: „Instalații depășite, medicamente insuficiente, paturi prea puține în ATI, toate acestea conturează siguranță zero pentru pacienți, iar resursele financiare sunt îndreptate către loterii pentru vaccinare… Tragic, trist și de neacceptat! Scriu această postare din perspectivă umană, fiind costernată de acest tablou dezolant al României de astăzi, țara unde nimeni nu răspunde pentru aceste evenimente tragice, iar românii mor zilnic în spitale din cauza incompetenței altora! În aproximativ un an, am avut parte de 12 incendii și zeci de decese. Actuala guvernare este de vină pentru toate cele întâmplate, prin această luptă continuă pe funcții și interese politice. Românii nu vor uita și nu vor ierta aceste lucruri! Aceasta este, din nefericire, realitatea Romaniei anului 2021!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți