8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Social democrații olteni strâng semnături pentru a fi plafonate prețurile la electrictate și gaze

- Advertisement -

Filiala Olt a Partidului Social Democrat a început de luni campania de strângere de semnături pentru susținerea proiectului de lege propus de PSD privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze.

Printre primii care au semnat pentru plafonarea prețurilor la lumină și gaze s-au numărat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean și președintele PSD Olt, Virgil Delureanu, vicepreședinte al CJ, Emil Moț, primarul Slatinei, Cătălin Rotea, primarul Balșului și deputații social democrați din județul Olt, cu toții îndemnându-I pe olteni să suțină demersul PSD.

„În plină explozie a prețurilor, în condițiile unei creșteri galopante a inflației, a înghețării veniturilor și în plină criză sanitară, nu putem lăsa la voia întâmplării dublarea facturilor la gaze și energie. În acest context dificil, trebuie să spunem STOP scumpirilor la electricitate și gaz, ca o măsură de protecție a milioane de familii, care ar deveni și mai vulnerabile în urma acestui nou val uriaș de scumpiri. Așadar, am semnat pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze și îi invit și pe olteni să susțină acest demers fie online, la https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/, fie la sediile PSD din județ”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți