11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copilă de 13 ani din Ipotești, căutată de polițiști după ce tatăl a sesizat dispariția sa

- Advertisement -

UPDATE: Minora a fost găsită în dimineața zilei de joi chiar în localitatea natală, Ipotești, pe când se îndrepta spre casă. Aceasta le-a declarat oamenilor legii că pe perioada dispariției nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: O fată de 13 ani, din comuna Ipotești, este căutată de polițiștii olteni după ce miercuri seara tatăl acesteia a sesizat dispariția sa. O zi a trecut de când aceasta a plecat de la domiciliu, fără a se mai întoarce.

Minora a plecat de acasă încă din seara zilei de marți, 5 octombrie, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt: „În seara zilei de 6 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de un bărbat, din comuna Ipotești, cu privire la faptul că fiica sa, Liliana Marina Andrei, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în seara zilei de 5 octombrie, și nu a mai revenit”.

Semnalmentele fetei dispărute sunt: înălţime aproximativ 1,50 metri, greutate 40 – 45 de kilograme, păr negru și lung, ochi căprui, iar la nivelul corpului are un tatuaj cu înscris pe antebrațul drept. Din păcate, polițiștii spun că nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta.

Persoanele care dețin informații cu privire la copila dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți