5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pădurar agresat de un grup de persoane, după ce un bărbat din Vâlcele l-a prins la furat de lemne

- Advertisement -

Agresiune joi seara în Pădurea Momiceanca din comuna Vâlcele. Un pădurar a fost surpins de un bărbat de 55 de ani, din localitate, la furat de lemne din pădure, motiv pentru a sunat direct la Secția 4 Poliție Rurală Coteana a Inspectoratului de Poliție Județean Olt și a sesizat aspectele observate. De aici și până la un scandal între cei doi a mai fost doar un pas. Dacă localnicul din Vâlcele ar fi fost lovit cu mânerul unui pistol de pădurar, acesta din urmă susținând că are o stare conflictuală cu mai multe persoane și că a fost lovit cu o bâtă în cap.

Incidentul din pădure a avut loc undeva în jurul orei 21:25.  

Până la sosirea polițiștilor, conflictul dintre cei doi bărbați ar fi escaladat, pădurarul executând un foc de avertisment în plan vertical cu un pistol neletal, pe care îl deținea în mod legal, iar ulterior, l-ar fi lovit cu mânerul pistolului pe bărbatul de 55 de ani. De asemenea, pădurarul a sesizat printr-un apel de urgență 112 faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane și ar fi fost lovit cu o bâtă la nivelul capului”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Conflictul a fost aplanat după ce în zonă au intervenit inclusiv mascații, pădurarul ajungând la spital.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție și o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, stare conflictuală fiind aplanată, arma în cauză fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor. Pădurarul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri medicale”, mai transmite Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că polițiștii au întocmit dosar penal în caucă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți