15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Voiculescu: „Propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni: Florin Cîțu, prim-ministru”

- Advertisement -

Joi seara a avut loc ședința Biroului Executiv Național al Partidului Național Liberal, iar nominalizare liberalilor pentru funcția de premier, la consultările de luni, de la Cotroceni, este tot Florin Cîțu, președinte PNL și prim-ministru interimar al României. Anunțul a fost făcut de senatorul Liviu Voiculescu, președinte Filialei Olt a PNL și vicepreședinte politic în conducerea națională a formațiunii politice.

Decizia BEx al PNL a fost una în unanimitate, transmite senatorul liberal Voiculescu.

„Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, din această seară (joi n.r.), ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL. Astfel, în conformitate cu articolul 89, litera o), BEx al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu”, a declarat parlamentarul de Olt Liviu Voiculescu.

Sursa citată mai arată că delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de președintele Iohannis este formată din președintele PNL Florin Cîțu și prim-vicepresedintii Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

Consultările partidelor politice cu șeful statului de la Cotroceni au loc după ce marți, 5 octombrie, premierul Florin Cîțu a fost demis după ce 281 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți