10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 21 de ani, rănită grav într-un accident produs la Izvoarele, transportată la spital cu elicopterul SMURD

- Advertisement -

O tânără de 21 de ani, din comuna Izvoarele, a fost rănită grav într-un accident de circulație produs pe un drum din localitate, pentru transportul ei la spital fiind nevoie de intervenția unui elicopter SMURD.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe Drumul Comunal 190, din Izvoarele, în jurul orei 16:08, la fața locului deplasându-se pentru a efectua cercetări polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Autoturismul în care tânăra era pasageră a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului, autorismul condus de un șofer de 25 de ani, din Vâlcele, părăsind partea carosabile din cauze ce urmează a fi stabilite.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Vâlcele, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe marginea drumului. În urma coliziunii, o tânără de 21 de ani, din comuna Izvoarele, pasageră în mașină, a necesitat îngrijiri medicale, fiind solicitat un elicopter SMURD”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Victima a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului rutier.

Polițiștii olteni au deschis dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți