6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două clădiri de pe o stradă din Slatina, distruse în urma unui incendiu devastator

- Advertisement -

Două clădiri de pe strada General Aurel Aldea, din municipiul Slatina, au fost cuprinse de flăcări miercuri după-amiază, pentru a stinge incendiul puternic pompierii Detașamentului Slatina acționând mai bine de trei ore. Se pare că focul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, la sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la un depozit și la materialele de construcții aflate în acesta și la acoperișul depozitului aflat în imediata apropiere, cu posibilități de propagare la alte două construcții din apropiere.

„Pompierii au reușit localizarea incendiului în limitele găsite, misiunea fiind îngreunată de materialele combustibile afllate în zona de manifestare a focului. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat mai bine de trei ore”, a spus reprezentantul ISU.

Sursa citată a mai arătat că au ars materiale de construcții și aproape 60 de metri pătrați de acoperiș la prima proprietate și aproximativ 180 de metri pătrați de acoperiș la cea de-a doua. În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți