9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ciocnire violentă între două mașini, între Slătioara și Găneasa. O persoană rănită, trafic blocat

- Advertisement -

Accident de circulație, miercuri dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Slătioara și Găneasa. Două autoturisme s-au izbit violent, la fața locului intervenind mai multe echipaje de salvatori.

O persoană a fost rănită ușor, spun din primele date reprezentanți ai Serviciului Rutier Olt aflați la fața locului.

Sursă foto: Amator

În urma evenimentului rutier, care s-a produs undeva în jurul orei 09:30, circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de mers, iar Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române transmite că valorile de trafic sunt în creştere. Se estimează ca în cel mai scurt timp traficul să fie reluat pe DN 65 – E 574, între Slătioara și Găneasa.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care, din primele verificări, au constatat că în eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii, respectiv un tânăr în vârstă de 25 de ani și un bărbat de 48 de ani, ambii din municipiul Slatina. În urma coliziunii, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În jurul orei 11:00, se putea circula normal în ambele direcții de mers ale tronsonului de drum care a fost blocat în urma accidentului rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți