2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie de 60 de ani și nepotul ei de doi ani, victimele unui accident produs pe bulevardul A. I. Cuza din Slatina

- Advertisement -

O femeie de 60 de ani, din comuna Valea Mare, și nepotul ei de doar doi ani, din municipiul Slatina, au fost victimele unui accident de circulație produs miercuri seară, în jurul orei 17:45,  pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din Slatina. Ambii aveau calitatea de pietoni, iar în momentul în care s-ar fi aflat în traversarea regulamentară a arterei, pe trecere, au fost acroșați de o mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 54 de ani, din orașul Scornicești.  

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Scornicești și doi pietoni, respectiv o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului, copilul și femeia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului s-a stabilit că acesta nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului rutier.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți