10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Liviu Voiculescu: „Evoluția crizei politice a ajuns să concureze cu evoluția crizei pandemice”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator de Olt și președinte al Filialei județene a Partidului Național Liberal, a făcut în aceste zile o nouă declarație politică, spunând că „evoluția crizei politice a ajuns să concureze cu evoluția crizei pandemice”, făcând referire la ceea ce se întâmpla la ora actuală cu baletul politic al membrilor partidului Uniunea Salvați România.

„O criză politică generată de orgoliul și iresponsabilitatea unor politicieni care și-au dat jos propriul guvern și care pun interesele colegiale mai presus de interesele românilor. Tot baletul politic al USR, de la ieșirea de la guvernare până la orientările pe scena politică spre PSD și AUR în funcție de avantajul conjunctural, nu face decât să acutizeze și mai mult situația grea cu care se confruntă românii, în contextul numărului covârșitor de cazuri de infectare și al implicării Organizației Mondiale a Sănătății în criza sanitară din România și în impulsionarea campaniei de vaccinare anti-COVID”, a declarat Voiculescu.

Parlamentarul liberal de Olt mai spune că prioritatea imediată a țării nu ar trebui să fie schimbarea guvernelor, ci sănătatea românilor.

„Poate ar trebui ca toți acești politicieni să înțeleagă că prioritatea imediată a României nu este schimbarea guvernelor după cum bate vântul intereselor în goana după portofolii ministeriale, ci sănătatea românilor!”, a adăugat senatorul Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți